Skip to main content

Kullanım Koşulları

Web Sitesine erişerek ve Web Sitesini kullanarak kullanım şartlarını ("Sözleşme") kayıtsız şartsız kabul etmiş oluyorsunuz.

Web Sitesinden ya da Web Sitesini kullanarak yaptığınız her tür satın alma ve diğer işlemler yoluyla edindiğiniz tüm bilgiler, aksine açıkça bir düzenleme bulunmaması halinde işbu kullanım şartlarına tabidir.

Bu Web Sitesi’ne erişiminizden veya kullanımınızdan önce lütfen bu Sözleşme’yi dikkatle okuyunuz.

Tanımlar ve Sözleşmenin İçeriği

İşbu Sözleşme son kullanıcılar ve “http://www.erkaglobe.com” arasında yapılan bir sözleşmedir. “http://www.erkaglobe.com” tüm hakları ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş.’ye ait bir Web Sitesidir ve Sözleşme’nin bazı bölümlerinde “ Web Sitesi”, “Web Sitemiz”, “biz”, “bizim”, “bize” olarak anılacaktır. Web Sitesi’ne erişen kişiler (Web Sitesi’ne diğer kişiler adına erişen kişiler dahil) "Siz", “Kullanıcı” veya “Müşteri” olarak anılacaktır. Bu Sözleşme geçerli olduğu süre boyunca; “http://www.erkaglobe.com” üzerinden gerçekleşen ziyaret, bilgi güncellemeleri, doğrudan veya dolaylı olarak (dağıtımcılar aracılığıyla) internet üzerinden, e- posta veya telefon yoluyla başta otel, uçak, araç kiralama, transfer, tur olmak üzere bütün hizmetlerimizi kapsamakta olup Web Sitesini herhangi bir şekilde kullanarak işbu Sözleşme kuralları uyarınca bağlı bulunacağınızı kabul etmiş sayılırsınız.

Web Sitesi’nin Kullanılması ve Hizmetlerimiz

Web Sitesini kullanarak Siz, Web Sitesini kullanım için geçerli olacak ilgili yasal mevzuat kapsamında, bu Sözleşme de dahil ancak bununla sınırlı olmamak kaydıyla bağlayıcı sözleşme akdetme ve Web Sitesini bu Sözleşmenin tüm şart ve koşullarına uygun olarak kullanma konusunda yasal hak ve yetkiye sahip bir yetişkin olduğunuzu kabul ve taahhüt etmiş olursunuz. Siz veya oturum açma bilgilerinizi kullanan başka bir kişi tarafından yapılan rezervasyonlarda tarafımıza yapılacak tüm ödemelerden Siz sorumlu olursunuz.

Reşit değilseniz veya Web Sitesini kullanmaya yetkili değilseniz ya da bu Sözleşme’nin şart ve koşullarını kabul etmiyorsanız lütfen Web Sitesini kullanmayın ve Web Sitesinden çıkın.

Bu Sözleşmenin şart ve koşulları, Web Sitesini ya da Web Sitesine kısmen veya tamamen erişim sağlayan diğer internet siteleri aracılığıyla Web Sitesinin bazı bölümlerini kullandığınızda da geçerli olacaktır.

Web Sitesine üye olan kullanıcılar, verdiği tüm bilgilerin doğruluğunu garanti eder. Kullanıcılar kendisine ait kullanıcı adı ve şifreyle yapılan tüm işlemlerden ve bu işlemlerden doğabilecek tüm sonuçlardan sorumludur. Kullanıcılar, kullanıcı adını ve şifrelerini üçüncü şahıslarla paylaşmamayı kabul ve taahhüt eder.

Web Sitesinde Yapılacak Değişiklikler

Web Sitesinin sahibi olarak Web Sitesini ve Web Sitesinde bulunan materyali düzenleme, kullanma ve devretmeye yönelik her türlü hakka sahibiz. Bilgi, hizmet, ürün ve diğer materyallerde iyileştirme veya değişiklik yapma ya da Web Sitesini önceden bildirimde bulunmaksızın dilediğimiz zaman sonlandırma hakkını saklı tutarız. Ayrıca, Sözleşmeyi de Web Sitesi üzerinden alınan ancak henüz icra edilmeyen sözleşmelerden doğan haklarınızda bir kısıtlama yapılacağı anlamına gelmemek kaydıyla, dilediğimiz zaman değiştirebiliriz. Bu değişiklik, tadil edilen Sözleşmenin Web Sitesinde yayınlanmasının ardından yürürlüğe girecektir. Dolayısıyla, Web Sitesine erişmeye veya Web Sitesini kullanmaya devam ederek tadil edilen Sözleşmeyi kabul etmiş sayılırsınız.

İzin Verilen Kullanım

Bu Web Sitesi yalnızca seyahatle ilgili bilgi toplamanız, rezervasyonlar yapmanız amacıyla sunulmuştur. Rezervasyonunuzu gerçekleştirdiğiniz andan itibaren, rezervasyonunuzun ayrıntılarını ilgili tesise ya da tedarikçilere iletmek ve size bir onay e-postası göndermek suretiyle tesisle/tedarikçilerle/3.parti iş ortaklarımızla aranızda münhasıran bir aracı ehliyetiyle hareket edeceğiz.

Bu Web Sitesini kullanarak;

a. En az 18 yaşında olduğunuzu,

b. Yalnızca kendiniz veya yasal olarak adına hareket etme yetkisine sahip olduğunuz bir başkası için gerçek rezervasyonlar yapmak amacıyla kullanacağınızı,

c. Bu şekilde başka kişilere onlar adına yaptığınız rezervasyonlar üzerinde geçerli olan şart ve geçerli bütün kurallar hakkında bilgilendirme yapacağınızı,

d. Hiçbir spekülatif, yanlış veya sahte rezervasyon yapmayacağınızı,

e. Bu Web Sitesinde tarafınızdan istenen verdiğiniz bütün bilgilerin doğru, güncel, kesin ve eksiksiz olduğunu,

f. Bu Web Sitesini veya içeriklerini herhangi bir ticari amaçla kullanmayacağınızı,

g. Bu Web Sitesindeki hiçbir bilgiyi veya sitenin içeriğini yazılı açık iznimiz olmaksızın, herhangi bir amaçla, robot, örümcek, kazıyıcı veya başka bir araç ile erişmeyeceğinizi, takip etmeyeceğinizi veya kopyalamayacağınızı,

h. Önceden bizim yazılı iznimizi almaksızın Web Sitesinin herhangi bir kısmını “çerçeve,” ayna” veya başka bir araçla başka bir Web Sitesiyle birleştirmeyeceğinizi,

i. Kendi takdirimize göre her zaman ve bu Sözleşmenin ihlal edilmesi de dâhil herhangi bir nedenle herhangi birine bu Web Sitesine ve sunduğumuz hizmetlere erişimi kısıtlama hakkına sahip olduğumuzu,

Uygunsuz kullanımın doğurabileceği sonuçlar

Sözleşme ve ilgili mevzuat kapsamında mevcut olan haklarımıza halel getirmeksizin, Sözleşmenin şart ve koşullarını ihlal etmeniz veya ihlal ettiğinize yönelik makul şüphemiz oluşması halinde tarafınıza bildirimde bulunmaksızın ve Size ya da işlem yaptığınız kişilere karşı herhangi bir sorumluluğumuz olmaksızın rezervasyonunuzu iptal etme ve/veya Web Sitesine erişiminizi engelleme hakkını saklı tutarız.

Haberleşme ve iletişim

Web Sitemiz üzerinden gerçekleştirmiş olduğunuz tüm rezervasyonlarda; rezervasyonunuzla ilgili bütün bilgileri içeren bir onay e-maili alacaksınız. Rezervasyonunuzu gözden geçirmek, değiştirmek veya iptal etmek için, teyit için gönderilen e-posta iletisinde açıklanan talimatları uygulamanız gerekmektedir.

Bizden e-posta yoluyla, cep telefonunuza veya bu tür diğer mobil cihazlara bildirim almayı (rezervasyon teyidi, seyahat/uçuş durumu bildirimleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) seçtiğiniz takdirde bunlar için Sözleşmenin şart ve koşulları geçerli olacaktır. Yukarıda bahsi geçenlerin genel geçerliğini sınırlandırmaksızın, herhangi bir bildirimin veya mesajın iletilmemesinden sorumlu olmayacağız. Bu bildirimleri zamanında göndermememizden, bu tür bildirimlerde bulunan bilgilere güvenmenizden veya bu tür bildirimleri alıp almamanız sonucunda maruz kalabileceğiniz doğrudan veya dolaylı hiçbir hasar veya zarardan sorumlu olmayacağız. Bu bildirim hizmetini dilediğimiz zaman bildirimde bulunmaksızın sonlandırabileceğimizi lütfen unutmayın.

Fiyatlar

Bu Web Sitesinde ürün sunan tedarikçilerimiz, uygulanmakta olan devlet vergilerinin, ücretlerinin veya vergi matrahının değişmesi halinde ve yine uygulanmakta olan isçi veya hizmet yükümlülüklerinin veya ücretlerinin değişmesi halinde ücretleri değiştirme hakkına sahiptir. Web Sitemiz’deki otel fiyatları kişi başı veya toplam oda fiyatı şeklinde gösterilmektedir. Fiyatlar, ilgili tarih aralığındaki güncel kurdan hesaplanmış ortalama TL tutar olarak veya USD, EUR veya farklı bir para birimi olarak gösterilebilir ve ödemeler söz konusu para birimlerinden tahsil edilebilir. Orijinal döviz birimi bilgisi ve ayrıntılar fiyat detayı alanımızda belirtilmektedir. Web Sitemiz’deki tüm fiyatlar KDV ve diğer bütün vergileri (söz konusu vergilerde yapılacak değişikliklere tabi olmak suretiyle) içerir halde görüntülenmektedir. Yurt dışında bazı ülkeler turistlerden şehir vergileri talep edebilmektedir, bu gibi ülkelerde uygulanan şehir vergileri rezervasyon tutarından ayrı olarak seyahat edilen ülke kurallarına istinaden konaklama yapacağınız otele giriş esnasında Siz’den talep edilebilir.

Web Sitemiz’de zaman zaman bir tesisteki belirli bir konaklama için Siz’in satın alım yapmanızdan sonra aynı koşullarda aynı tesiste düşük fiyatlar verilmesi söz konusu olabilmektedir, ancak tesisler tarafından verilen bu fiyatlar, anlık olarak değişebilmekte olup doluluk durumları vb. diğer etkenler nedeniyle otellerin uygulamış olduğu fiyat politikalarıdır, bu hususta “http://www.erkaglobe.com”’un bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Web Sitemiz üzerinden gerçekleştireceğiniz işlemlerde; lütfen rezervasyonunuzu yapmadan önce oda ve fiyat ayrıntılarını, iptal şartlarını derinlemesine kontrol etmek suretiyle benzer koşullar olup olmadığını kontrol ediniz. Aynı tesiste iptal koşulları ve konaklama çeşitlerine göre farklı fiyatlama yapılan oda tipleri bulunabilmektedir.

Uçak Bileti rezervasyonları için uçuş fiyatları ve kuralları tamamen uçuş bilgilerini aldığımız tedarikçimiz ve Havayollarının kendi web servisleri tarafından sunulmaktadır. http://www.erkaglobe.com’un bir sorumluluğu bulunmamaktadır. “http://www.erkaglobe.comWeb Site genelinde herhangi bir aksaklık dolayısıyla oluşabilecek eksik ya da yanlış fiyatlandırmalar (tedarikçi ve/veya aracı kurumlardan kaynaklanan fiyatlandırma hataları da dâhil olmak üzere) söz konusu olduğunda ödenmiş ya da ödenecek olan ilgili fiyatı ve toplam tutarı düzeltme yetkisini saklı tutar.

İptal

http://www.erkaglobe.com” üzerinden gerçekleştirdiğiniz; otel/uçak/araç kiralama/transfer hizmetlerini kapsayan tüm rezervasyon işlemlerinizde ilgili ürünün iptal koşullarına tabi olduğunuzu kabul etmiş sayılırsınız. “http://www.erkaglobe.com” üzerinden alınan tüm hizmetlerin her aşamasında “http://www.erkaglobe.com” ile bağlantıya geçilmelidir, “http://www.erkaglobe.com”’un tedarikçileri ve 3.parti iş ortaklarıyla hizmet sağladığı durumlarda kullanıcının “http://www.erkaglobe.com” bilgisi haricinde rezervasyon ile ilgili yapacağı tüm işlemlerde “http://www.erkaglobe.com” sorumluluk kabul etmeyecek ve hizmetin alımı esnasında belirtilen şartları uygulayacaktır.

Web Sitemizde satışa sunulan tüm ürünlerin iptali ve/veya rezervasyon kullanılmaması durumunda uyguladıkları genel koşullar Web Sitemiz’de ürün bilgi sayfalarında ve teyit için gönderilen e-posta iletisinde yer aldığı gibi rezervasyon işlemi sırasında da tekrar sunulmaktadır. Bazı ürünlerin ücretsiz iptal, iade ve değişikliğe elvermediğini belirtir, satın alım esnasında ilgili ürünün iptal/değişiklik/hizmetin kullanılmaması durumunda uygulayacağı şartlara özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Genel Şartlar

1. Rezervasyonu onaylamak için rezervasyonun %100'ünü ödemeniz gerekmektedir.

2. Kullanıcılar, rezervasyonun gerçekleştirilmesi için sisteme sağlamış oldukları bilgilerin gerçekliğinden ve özellikle kredi kartı verilerinin doğruluğundan sorumlu olacaktır.

3. Kullanıcılar, sağlamış oldukları e-posta adresi ve/veya diğer iletişim bilgilerinin doğruluğundan sorumlu olacak ve tüm niyet ve amaçlar için her türlü bildirim için söz konusu iletişim bilgileri doğru kabul edilecektir.

4. Kullanıcılar, seçtiği kuruluşa/kuruluşlara, Web Sitesi’nde yayınlanan şartlarda belirtildiği şekilde, kredi kartından rezervasyonun toplamını ve/veya iptal ve/veya değişiklik masraflarını tahsil etme yetkisi vermektedir.

5. Son rezervasyonu onaylamadan ve ödemenizi gerçekleştirmeden önce, tam olarak ne istediğinizi seçtiğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz, çünkü alınacak hizmetler yalnızca onayda görünen hizmetler olacaktır. Bunları daha sonra değiştirmek imkansız olabilir.

6. Rezervasyonunuzla ilgili herhangi bir değişiklik ve / veya iptal, hizmet kuponunuzda belirtilen sistem aracılığıyla yapılmalıdır.

7. Rezervasyon sözleşmesi, Müşteri ile seçilen kuruluş arasında geçerli olacak şekilde anlaşılacaktır ve “http://www.erkaglobe.com”, sadece bir pazarlama platformu olarak hareket edecek ve herhangi bir otel hizmeti, rehber, alıcı acenteler vb. sağlamayacaktır.

8. “http://www.erkaglobe.com” yalnızca oteller tarafından sağlanan bilgileri, açıklamaları, fiyatları ve diğer verileri yayınlar ve hiçbir şekilde doğruluğu veya başka herhangi bir yönü için sorumlu tutulamaz. Buna ilişkin herhangi bir şikayet söz konusu kuruma yapılmalıdır.

9. Sistem tarafından yapılan otomatik rezervasyonunuzun onayı, otel tarafından tahsil edilen kredi kartı ödemenizin tahsil edilmesine bağlıdır ve bu mümkün değilse, adrese gönderilen bir e-posta bildiriminin ardından rezervasyon herhangi bir anda iptal edilebilir.

10. Her kuruluşun koyduğu koşullara bağlı olarak rezervasyon iptal maliyetleri ortaya çıkabilir.

11. Sağladığınız bilgiler kesinlikle gizlidir ve yalnızca seçtiğiniz otel/otellerin kullanımına sunulacaktır. Erka Globe, seçtiğiniz kuruluşlar tarafından bu verilerin kullanımından sorumlu tutulamaz ve kullanımı ve gözetimi için gerekli özeni gösterdiği kabul edilir.

12. Web Sitesi’nde yer alan bilgiler, transkripsiyon, çeviri ve / veya başka türden yanlış baskı hataları, bilgisayar arızaları, işlerlik ve / veya diğer benzer hususları içerebilir ve bunlar için hiçbir sorumluluk kabul edilmeyecektir.

13. Rezervasyonu onaylarken, yalnızca geçerli olan bu genel koşulları kabul etmeniz istenecek ve herhangi bir rezervasyon ve/veya değişiklikleri bunlara tabi olacaktır.

14. Müşteri tarafından Erka’ya yapılacak herhangi bir bildirim, bu Web Sitesi’nde bu amaçla verilen telefon ve / veya e-posta adresi kullanılarak yapılmalıdır ve geçerli olanlar yalnızca bunlardır.

15. Erka’ya yapılacak her türlü bildirim, bu Web Sitesi’nde bu amaçla verilen telefon ve/veya e-posta adresi kullanılarak yapılmalıdır ve sadece bunlar geçerlidir.

16. Müşteri ödeme sayfasında ödeme bilgilerini görür.

17. Satın alınan ürünle ilgili bilgiler e-posta ile gönderilir.

Değerlendirmeler, İçerik ve Yorumların Yayınlanması

Otel değerlendirmeleri, yorumlarınız, sorularınız, önerileriniz ve fikirleriniz ile Web Sitemiz’ de yer verilen bu yazılar aracılığıyla veya diğer şekillerde bu Web Sitesi’ne içerik sunmak suretiyle, halihazırda bilinen veya ileride geliştirilecek olan medyaları kullanmak suretiyle, dünya genelinde söz konusu yazıların kullanması, çoğaltması, değiştirmesi, uyarlaması, tercüme etmesi, dağıtması, yayımlaması, bunlardan başka çalışmalar elde etmesi ve umuma sunulması ve söz konusu yazı ile bağlantılı olarak sunmuş olduğunuz ismin kullanması; kullanıcı bilgilerinin pazarlama ve/veya ticari amaçlarla kullanılması için, ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş. ve yan kuruluşlarına, münhasır olmayan, telif hakkı ödemesiz ve diğer her türlü ücret ve fiyattan ari olarak, daimi, devredilebilir ve tamamen alt lisanslanabilir bir hakkı, gayrı kabili rücu, şekil, içerik ve yer kısıtlaması olmaksızın vermektesiniz.

Takdir hakkı kendisine ait olmak üzere, ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş.’nin yorumlarınıza ve değerlendirmelerinize atıfta bulunabileceğini, dilerse silebileceğini kabul etmektesiniz. Yazıların gizli veya tescilli nitelikte olmadığını kabul ve ikrar etmektesiniz.

ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş., sizin veya üçüncü bir tarafın koyduğu, sakladığı veya yüklediği bir içerik veya bunların maruz kalabileceği zarar veya ziyanlar ile ilgili olarak mali veya diğer hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir.

ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş., karşılaşabileceğiniz hatalar, hakaretler, iftiralar, karalamalar, ihmaller, sahtekarlıklar, müstehcenlik, pornografi veya sövgülerden ötürü bir yükümlülüğe sahip olmayacaktır.

Bir interaktif hizmet sağlayıcısı olarak, ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş.; son kullanıcıların herhangi bir forumda, kişisel giriş sayfasında veya diğer bir interaktif alanda sunmuş olduğu beyanlardan, ifadelerden veya içerikten ötürü bir yükümlülüğe sahip değildir.

ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş.’nin, interaktif alan aracılığıyla ilan edilmiş veya dağıtılmış olan içeriği taramak, düzeltmek veya izlemek gibi bir yükümlülüğünün olmamasına karşın, ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş., Site’ye koyulan veya Site’de saklanan bir içeriği yayınlamama, herhangi bir zamanda ve herhangi bir nedenle kaldırma, tarama veya düzeltme hakkını saklı tutmakta ve bu bakımdan mutlak bir takdir yetkisine sahip bulunmaktadır.

İçerik üzerinde (atıfta bulunma veya bütünlük hakları da dahil olmak üzere) manevi haklara sahip olduğunuzun tespit edilmesi durumunda, işbu Sözleşme ile (a) içerik veya içeriğin türevsel çalışmaları veya iyileştirmeleri veya güncellemeleri ile bağlantılı olarak kişisel olarak tanımlanabilir bir bilginin kullanılmasını gerekli kılmadığınızı; (b) ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş. veya lisans alanları, halefleri ve devralanları tarafından içeriğin yayımlanmasına, kullanılmasına, modifiye edilmesine, silinmesine ve istifade edilmesine bir itirazınızın bulunmadığını,(c) İçerik üzerinde bir eser sahibinin sahip olduğu bütün haklardan daimi olarak feragat ettiğinizi ve bunlara ilişkin olarak bir tazmin veya hak talebinde bulunmamayı kabul ettiğinizi ve (d) söz konusu haklar nedeniyle diğer şekillerde ERKA ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş.’ye karşı yapabileceğiniz tazmin taleplerinden ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş.’yi ve lisans alanlarını, haleflerini ve devralanlarını daimi olarak ibra ettiğinizi beyan etmektesiniz.

Yukarıda belirtilen hükümler ihlal edilecek tarzda interaktif alanların veya Site’nin diğer kısımlarının kullanılması, bu Kullanım Koşulları’nın bir ihlalini teşkil etmektedir ve diğer hususların yanı sıra, interaktif alanları ve/veya Site’yi kullanma haklarınızın sona erdirilmesi veya askıya alınması ile neticelenebilecektir. Müşteriler, üyelikleri süresince meydana gelen Web Sitesi’nin kullanımına ilişkin tüm haklarının ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş.’ye mahfuz olduğu takdirde, üyeliklerini herhangi bir zamanda iptal etmeye yetkili olduklarını kabul ederler.

Feragatname

“http://www.erkaglobe.com”un Web Sitesi’nde yayınladığı bilgiler tedarikçilerimiz ve iş ortaklarımız tarafından bize sağlanan malumatı esas almaktadır. Web Sitemiz’de yer alan tüm içerikler bilgilendirme amaçlıdır ve içerik bilgilerinin güncelliğinden “http://www.erkaglobe.com” sorumlu değildir. “http://www.erkaglobe.com” üzerinden sağlanan tüm hizmetlerde; makul düzeyde özen gösterilmesine rağmen tüm bilgilerin doğruluğunu, eksiksizliğini ve hatasızlığını taahhüt ve tahkik edemediği gibi Web Sitemiz’de oluşabilecek arıza, onarım ve dış etkenler nedeniyle erişim sorunları, Web Sitemiz’in kullanılamaması ve bundan kaynaklı son kullanıcının karşılaştığı veya maruz kaldığı doğrudan ve dolaylı zararlar, kayıplar, maliyetler, mükerrer işlemler, hatalı rezervasyon alımları, grev, doğal afetler, kaza, yaralanma, ölüm, ihmaller, mülki zararlar ve bunun gibi mücbir sebeplerle son kullanıcının karşılaştığı kayıplar ve maliyetlerden sorumlu tutulamayız.

Bağlantılar

Bu Web Sitesi başka taraflarca işletilen Web Sitelerine doğrudan ya da dolaylı yoldan bağlantılar içerebilir. Bu bağlantıların amacı bilgi vermek veya reklamdır. Bu Web Siteleri kontrolümüz altında değildir ve bu tür sitelerin içeriklerinden, reklam veya diğer materyallerinden, gizlilik veya diğer uygulamalarından veya bu sitelerin kusur ve içerdiği zararlı yapılardan “http://www.erkaglobe.com” sorumlu değildir. “http://www.erkaglobe.com” son kullanıcıların bu Web Siteleri üzerinde gerçekleştireceği herhangi bir işlem, zarar veya kayıptan doğrudan veya dolaylı olarak sorumlu olmadığını bildirir.

Web Sitesine bağlantı vererek bu bağlantıyı ticari amaçlarla kullanmak isterseniz önce tarafımıza konuya ilişkin bildirimde bulunmalısınız ve onayımızı almalısınız. Web Sitesine bu tür bağlantıların verilmesini reddedebiliriz. Ancak, bu tür bağlantılara izin verdiğimiz takdirde Siz veya başka herhangi bir üçüncü şahısla karşılıklı bağlantı verme gibi bir sorumluluk altında olmayacağız. Kendi takdirimize bağlı olarak uygunsuz olduğuna kanaat getirilen bağlantılara erişimi engelleme veya bu tür bağlantılara yönelik muvafakatimizi dilediğimiz zaman feshetme hakkını açıkça saklı tutarız. Bu hakkı kullanmamamız, bu tür bağlantılı web siteleri veya bağlantılarına ilişkin sorumluluğu kabul ettiğimiz, bağlantıyı sonradan kesmekten ya da diğer haklarımızı kullanma hakkından feragat ettiğimiz anlamına gelmez.

Tedarikçilerin Uyması Gereken Kurallar

Web Sitemiz’de satışa sunulan tüm otel ve tesis tedarikçileri, uçak bileti tedarikçileri, araç ve transfer tedarikçileri; bilgi güncelliği, görsel ve içerikler, fiyat ve kontenjanların doğruluğundan her daim sorumludur. “http://www.erkaglobe.com” otellere kendi ağına erişim imkanı sunar ve tüm oteller; fiyat, kontenjan, içerik bilgilendirmeleri, kampanyalar, duyurular, görselleri Web Sitemiz’e aktarmaktadır, bu bilgilerden bizzat tesisler sorumludur. Tedarikçiler sisteme yüklediği; içerik ve görsellerin telif hakkına sahip olduğunu onaylamakla birlikte “http://www.erkaglobe.com”’un kendi takdirine bağlı olarak kullanma yetkisi olduğunu kabul etmiş sayılmaktadır. Tedarikçiler bu içerik ve görselleri; kullanma, sergileme, kopyalama, dağıtma, ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş.’ye ait farklı web siteleri ve markalar üzerinden yayınlama, kullanma için dünya çapında hak vermiş olacaktır. Bu içerik ve görsellerin üçüncü şahıslar tarafından kullanılması, yayılması sonucunda hiçbir hukuki şikayette

“http://www.erkaglobe.com”un sorumluluğu bulunmamaktadır. “http://www.erkaglobe.com” Web Sitesi’ne yüklenen tüm bilgi, içerik, görselleri kaldırma, silme, düzeltme yetkisine sahiptir.

Uyuşmazlıklar

İşbu Sözleşmeden doğabilecek uyuşmazlıklarda TURSAB Tahkim Kurulu yetkili olup, anılan kurulun usulleri geçerlidir. İhtilaf halinde “http://www.erkaglobe.com” kayıtları esas alınacaktır. “http://www.erkaglobe.com” tüketici aleyhine olduğu ve zarar gördüğü aşikar değişiklikleri, hizmet alımı sırasında veya sonrasında tazminatın hesaplanması TURSAB Kütahya Çizelgesi hükümleri uyarınca tüketiciye bedel veya hizmet iadesi şeklinde tazmin edebileceği gibi, aynı zamanda fiyata dahil olmayan ve hizmet esnasında tüketiciye verilen ek hizmetler ile tüketicinin bedel iadesi ve tazminat haklarını ortadan kaldırır.

Telif Hakkı, Fikri Mülkiyet Hakları ve Ticari Marka İşaretleri

“http://www.erkaglobe.com” sitesinin bütün içeriği: ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC. A.Ş.’ye aittir. Bütün hakları saklıdır ve tüm içerik ve yazılımların izinsiz kopyalanması veya paylaşılması açıkça ve kanunlarla yasaklanmıştır.

Web Sitesinden elde edilen hiçbir materyal, bilgi, yazılım, ürün veya hizmet, önceden yazılı iznimiz olmaksızın herhangi bir şekilde değiştirilemez, kopyalanamaz, görüntülenemez, gerçekleştirilemez, lisanslanamaz, çoğaltılamaz, yeniden yayınlanamaz, yüklenemez, gönderilemez, aktarılamaz, satılamaz, dağıtılamaz, araştırılamaz, iyileştirilemez, izlenemez veya alınamaz.

ERKA ETKİNLİK ve TURİZM TİC.A.Ş. bu koşulları dilediği zaman değiştirme hakkına sahiptir.